• 8K TV nga Sharp del në shitje muajin e ardhshëm

  • October 18, 2018 10:30

  4K është gati të bëhet zgjidhja standarde për të ardhmen e afërt, dhe deri në një farë mase është në gjysmë të rrugës, ndërsa shohim më shumë ekrane me rezolucion 4K dhe më shum...

 • Zbulohen specifikat kryesore dhe çmimi i OnePlus 6T

  • October 18, 2018 09:00

  Një rrjedhje e re është shfaqur sot në internet që pretendon të zbulojë çmimin e OnePlus 6T së bashku me konfiguracionet. Telefoni i ardhshëm duket se ka një çmim më të lartë ba...

 • Winamp pritet të rikthehet në 2019

  • October 16, 2018 08:30

  Para se iTunes të ishte aq popullor sa është sot, dhe para se të dilnin shërbimet e muzikës si Spotify, Winamp e dominonte hapësirën e softuerëve të muzikës për MP3. Naty...