• Internet falas në trenat zviceranë

  • October 20, 2018 19:00

  Udhëtarët aktualisht nuk mund t’i qasen internetit falas në trenat e SBB. Kjo do të ndryshojë: Kompania hekurudhore do të zhvillojë një test të teknologjisë në vitin 2019 nën em...

 • Disa njësi të iPhone XR janë shitur tashmë

  • October 19, 2018 13:30

  iPhone Xs Max i Apple përfaqëson iPhone-in më të mirë që Apple ka për të ofruar këtë vit. Jo vetëm që telefoni ka një ekran masiv prej 6.5 inç, por përdor një ekran OLED...

 • Apple sjell modelet e reja iPad dhe Mac më 30 tetor

  • October 19, 2018 08:00

  Ndërsa Apple mund të ketë rifreskuar tashmë disa nga produktet e tyre, si MacBook Pro dhe iPhone, ka ende disa produkte që Apple ende nuk ka përditësuar. Kjo përfshin iPad Pro,...