• Huawei P30 Pro do të mbështes ngarkimin prej 40W

  • March 04, 2019 08:30

  Ngarkimi i shpejtë është një veçori që ne po fillojmë të shohim në më shumë telefona këto ditë dhe lajmi i mirë është se duket sikur Huawei do të përfshijë veçorinë në telefonin...

 • Vivo lanson telefonin e lojërave IQOO, me 12GB RAM

  • March 02, 2019 17:30

  Vivo lajmëroi telefonin inteligjent IQOO të nën-markës që kishte një memorie masive brenda dhe sigurisht që duket se është një ëndërr e një fansi të lojërave. Nën-marka e parë u...

 • Rikthehet telefoni me butona (Foto)

  • March 01, 2019 18:00

  Ka kaluar kohë e gjatë, që kur telefonat e zgjuar i kanë larguar të gjitha butonat, duke zëvendësuar gjithçka me ekranin e ndjeshëm në prekje. Mirëpo, kompania me bazë në...

 • Zbulohen fotot e para të Huawei P30 Pro (FOTO)

  • March 01, 2019 16:30

  Ndarë në SlashLeaks nga NTKLeak, fotot përputhen me konceptet e fundit, duke treguar një grup kamerash me tre lente dhe një lente të katërt me një blic anash. Një nga lentet ësh...