• Një dhjetëshe e pastër vjen nga Samsung

    • March 04, 2019 15:30

    Në tregun kosovar janë prezantuar modelet e reja nga seria Galaxy S10. Me inovacione revolucionare në fushën e ekranit, kamerës dhe performancës, kompania shënon një dekadë të t...