• Samsung do të lansoj Galaxy A8 më 10 dhjetor

  • December 03, 2018 16:30

  Samsung promovoi lansimin e Galaxy A8 disa javë më parë kur po lansonte një çift pajisjesh të reja në Kinë. Informata që kompania lëshoi në atë kohë sugjeroi që pajisja do të ki...

 • Apple Music tani ka mbi 56 milionë abonues

  • December 03, 2018 09:00

  Ndërsa Apple Music mori një fillim të mëvonshëm në krahasim me shërbimet e tjera të transmetimit të muzikës, duket se po zë hapin shumë shpejt. Më parë këtë vit u raportua se Ap...

 • Google Hangouts do të përfundoj në 2020

  • December 01, 2018 09:30

  Google duket se është duke u përgatitur për të zhdukur aplikacionin e tyre të mesazheve dhe videove, Google Hangouts, sipas një raporti nga 9to5Google. Shërbimi do të largohet p...

 • Instagram shton tiparin “miqtë e ngushtë”

  • November 30, 2018 13:00

  Aplikacioni i famshëm shtoi një veçori të re “miqtë e ngushtë” që do t’ju lejojë të postoni storie që janë të dukshme vetëm për një grup të zgjedhur të ndjekësve tuaj. In...