• Instagram sjell tiparin e audio-mesazheve në Direct

  • December 11, 2018 08:30

  Instagram është një platformë e njohur gjerësisht për shkëmbimin e fotografive, megjithëse kompania ka bërë disa ndryshime në Instagram Direct ku duket se po përpiqen ta bëjnë a...

 • Galaxy S10 do të paketoj shumë kamera

  • December 08, 2018 10:00

  Samsung është duke punuar intenzivisht për telefonat e tyre të ardhshëm – Galaxy S10 dhe Galaxy S10 Plus – përpara njoftimit zyrtar, të paralajmëruar për kongresin e Mobile Worl...

 • Kuba hap rrjetin 3G për publikun

  • December 06, 2018 13:00

  Kuba ka hapur rrjetin 3G për publikun e gjerë, duke shënuar herën e parë që qytetarët e vendit mund të kenë qasje në shërbimet mobile të të dhënave në telefonat e tyre të mençur...