• iOS 11 me probleme të shumta

  • September 25, 2017 11:04

  iOS 11 është i mbushur plot me karakteristika (duke përfshirë shumë të fshehta), por pas raporteve të disa gabimeve, Upgrade Guide këshilloi përdoruesit e iPhone në veçanti që d...

 • Xiaomi shet mbi një milion telefona për dy ditë

  • September 24, 2017 17:36

  Kompania kineze Xiaomi ka arritur të shesë mbi një milion pajisje brenda 48 orëve. Kjo paraqet një avancim të madh për kompaninë kineze, e cila një milion telefona vitin...

 • iPhone 8 Plus me kamerat më të mira

  • September 24, 2017 09:32

  Apple ka goditur (përsëri) me kamerat në telefonat e saj më të rinj, sipas disa rishikimeve të hershme. iPhone 8 ka një kamera primare 12MP në anën e pasme me një lentë...

 • Xiaomi Mi 7 do të ketë opsion për mbushje pa tela

  • September 23, 2017 16:40

  Konsorciumi për mbushje të shpejtë është bërë më i pasur edhe për një anëtar – kompaninë kineze Xiaomi. Kompania ende nuk ka konfirmuar zyrtarisht se i është bashkëngjit...

 • Nokia 8 me 6GB RAM vjen në tetor

  • September 23, 2017 16:40

  Varianti i telefonit Nokia 8 me 6GB RAM dhe 128GB hapësirë për ruajtje është vërejtur më herët në dokumentet e FCC. Tash, sipas paralajmërimeve të reja, ky model është k...

 • Shkencëtarët krijojnë robotin molekular

  • September 23, 2017 00:00

  Shkencëtarët në Universitetin e Mançesterit kanë krijuar robotin e parë molekular në botë që është në gjendje të kryejë detyra themelore duke përfshirë ndërtimin e molekulave të...

 • Nokia 8 depërton në tregun e madh

  • September 23, 2017 00:00

  Nokia 8 u certifikua nga FCC e SHBA në qershor të këtij viti. Pajisja doli zyrtarisht muajin e kaluar dhe tashmë është në dispozicion në një numër tregjesh. Lista, fatke...

 • Bill Gates: Më vjen keq për Ctrl+Alt+Del

  • September 22, 2017 09:33

  Themeluesi i Microsoft, Bill Gates ka dhënë një deklaratë interesante rreth asaj se cili është “gabimi” më i madh për të cilin ai ndihet edhe fajtor. Në një intervistë...