• Veprimet të cilat do ta shkundin pikën tuaj G

  • February 22, 2019 20:30

  Nuk ka më dilema rreth pikës G, ajo ekziston – mjekët e kanë vërejtur me ndihmën e rezonancës magnetike, mirëpo ekzistojnë disa dyshime se sa kënaqësi mund të ofrojë. Ja...

 • Azaleja – zbukurimi më i bukur dimëror

  • February 22, 2019 18:00

  Degët e bukura të azalesë, përplot me lule dhe me sytha është melhem i vërtet për sy në ditët e ftohta dimërore. Rritet ngadalë, lulëzon gjatë tërë dimrit deri nga mesi i...

 • Çfarë vetura vozisin meshkujt tradhtarë?

  • February 22, 2019 11:30

  A vozitë veturë të markës ‘Audi’ partneri juaj? Nëse po, atëherë duhet të keni kujdes të shtuar. Një anketim i kamotshëm, i kryer nga sajti ndërmjetësues i tradhtarëve me...