• Kështu mund të kurseni kohën në palestër

  • September 29, 2018 22:00

  Mos lejoni që nëse keni pak kohë në dispozicionin tuaj t’ju largojë nga ushtrimi - veçanërisht kur të kuptoni se me një stërvitje të shkurtë mund të arrini rezultate të njëjta,...

 • Si të kurseni kohën në palestër

  • September 29, 2018 22:00

  Mos lejoni që nëse keni pak kohë në dispozicionin tuaj t’ju largojë nga ushtrimi - veçanërisht kur të kuptoni se me një stërvitje të shkurtë mund të arrini rezultate të njëjta,...

 • A e forcon “rreziku” libidonë?

  • September 29, 2018 22:00

  I njëjti partner në seks mund të trajtohet si “shënjestër e njëjtë, distancë e njëjtë”. Prandaj duhet të lëvizni kufirin për të përjetuar “kënaqësinë kulmore në krevat. N...

 • Çfarë dimë për breshkat?

  • September 29, 2018 22:00

  Të njohura për jetëgjatësi dhe për lëkurë të rrudhosur, breshkat nuk konsiderohen si një prej krijesave më të bukura të natyrës. Breshkat janë në thelb zvarranikë. Ato ka...

 • Ura e cila qëndron në duart e Zotit (Foto+Video)

  • September 29, 2018 22:00

  “Urën e artë” përrallore tashmë shumica e konsiderojnë urën më të bukur të këmbësorëve në botë. Lart në malet Ba Na në Vietnam, shtegun 150 metra të gjatë e mbajnë dy dua...