• Vithe superseksi për vetëm 15 minuta (Video)

  • September 29, 2018 22:00

  Ne po ju ofrojmë ushtrimet të cilat mund t’i bëni në shtëpi, pa kurrfarë pajisjeje, sepse ndonjëherë të pasmet zhgënjejnë. Mjafton vullneti juaj dhe shumë pak minu...

 • Vithe braziliane për vetëm 6 minuta (Video)

  • September 29, 2018 22:00

  Për këtë ju sjellim disa ushtrime të lehta e të thjeshta që mund t’i bëni në shtëpi, të cilat i forcojnë muskujt tuaj. Ushtrimi 1 : Shtrijuni n...

 • Kjo bukuroshe ju fton të bëni joga (Video)

  • September 29, 2018 22:00

  Pos për karrierën e vet të suksesshme, Miranda është e njohur edhe për mënyrën e shëndetshme të jetesës. Çdo moment të lirë e kalon duke ushtruar jogë.