• Pasaporta japoneze shpallet më e fuqishmja në botë

  • January 09, 2019 15:30

  Qytetarët e Japonisë janë posedues të pasaportës më të fuqishme në botë, ndjekur pas nga qytetarët e Singaporit dhe Koresë së Jugut, ku shtetet aziatike vazhdojnë ta dominojnë l...

 • Nëntë arsye për më shumë “aksion” në mëngjes

  • January 08, 2019 22:00

  Për fillim, themi që nuk keni shumë energji për ditën që është para jush. Kur në mbrëmje të arrini të lodhur nga puna, me siguri e gjitha që dëshironi është që të strukeni në kr...

 • Probleme me gjumin? Ja zgjidhja, prej vetëm 9 euro!

  • January 08, 2019 11:00

  A zgjoheni të lodhur në mëngjes edhe pse keni fjetur mjaftueshëm? Ndonjëherë edhe me dhimbje qafe apo shpine? Të gjitha këto probleme lidhen ngushtësisht me dyshekun dhe hapësir...