• Gjirokastra – qyteti i mbuluar me gurë

    • November 07, 2018 08:00

    Le të hedhim një sy nga e kaluara: për ata që vendosnin të udhëtonin dhe të shihnin vende historike, Shqipëria nuk ka qenë një nga pikat e tyre dhe gjithmonë është anashkaluar....

  • A mund të llogaritet seksi si ushtrim fizik?

    • November 05, 2018 16:00

    A e keni pyetur ndonjëherë veten se a djegë seksi aq shumë kalori ose a e rritë pulsin e zemrës mjaftueshëm sa për t’u llogaritur si ushtrim fizik? Fillimisht, seksi sigu...