• Dormeo – Sponsor i ditës botërore të gjumit

    • March 05, 2019 10:30

    Dita Botërore e Gjumit festohet një herë në vit! Fakti që ekziston një ditë e tillë është vetëm një fakt se e gjithë bota duhet të jetë e vetëdijshme për rëndësinë e gjumit.

  • Çiklizmi është forma më e lumtur e transportit

    • March 04, 2019 11:30

    Një studim sapo e ka konfirmuar atë çfarë çdo çiklist e din. Hulumtimi i ri ka studiuar metodat ditore të transportit dhe mirëqenien emocionale – efektet që i ka mënyra...