• A guxojnë macet dhe qentë të hanë palapeta?

  • March 07, 2019 11:00

  Nëse jeni pronar i ndonjë kafshe, me siguri se keni krijuar një lidhje të veçantë emocionale dhe mundoheni ta trajtoni sa më mirë atë. Por, çfarë nëse ndonjëherë dëshiron...

 • Dhjetë libra inspirues me rastin e 8 marsit

  • March 07, 2019 10:00

  Muaji Mars shënon muajin ndërkombëtarë për gjininë femërore. Gjatë shumë dekadave, shumë femra janë munduar të ndryshojnë të ardhmen e tyre kështu duke u bërë revolucionare në e...

 • Po ju propozojmë se çka t’i dhuroni së dashurës

  • March 06, 2019 06:00

  Pos pjesëtareve të gjinisë së bukur të familjes suaj, nënës, motrës, personi i cili me siguri pret dhuratën nga ju për 8 mars – Ditën e Gruas, është edhe e dashura juaj, përkatë...