• Pasaporta japoneze shpallet më e fuqishmja në botë

    • January 09, 2019 15:30

    Qytetarët e Japonisë janë posedues të pasaportës më të fuqishme në botë, ndjekur pas nga qytetarët e Singaporit dhe Koresë së Jugut, ku shtetet aziatike vazhdojnë ta dominojnë l...

  • Nëntë arsye për më shumë “aksion” në mëngjes

    • January 08, 2019 22:00

    Për fillim, themi që nuk keni shumë energji për ditën që është para jush. Kur në mbrëmje të arrini të lodhur nga puna, me siguri e gjitha që dëshironi është që të strukeni në kr...