• Ti mund të jesh duke tradhtuar dhe s’po e kupton!

  • January 11, 2019 20:00

  Përveç rastit klasik, kur ti i sheh atij në xhaketë a kollare shenja buzëkuqi, janë disa shenja të tjera të fshehta që flasin për tradhti që është po aq e rëndë sa ajo fizike

 • Rutina stërvitore e Jason Statahm-it

  • January 11, 2019 15:30

  Nuk keni ide se çfarë të ushtroni? Rutina e aktorit Jason Statham është antidoti i përkryer për një palestër të ngarkuar. Ju nevojiten vetëm pak pajisje dhe nuk k...

 • Çfarë dhuntie ju posedoni?

  • January 10, 2019 21:00

  Astrologët besojnë që secila shenjë e zodiakut është e talentuar për diçka. Dikush di të parashikojë të ardhmen… Astrologjia konsideron që në çdo shenjë horoskopi qëndron...