• Si t’i përmirësoni aftësitë analitike

  • March 08, 2019 15:30

  Aftësitë analitike nuk mësohen në shkollë. Por, kjo aftësi vërtet se ndikon në suksesin tuaj kur ballafaqoheni me “botën e vërtetë”. Çfarë e afron një person me suksesin...

 • Vlerat morale

  • March 08, 2019 06:30

  Popullata shumicë sundohet nga njerëz të çmendur që ndjekin qëllime të sëmura, qeverisemi nga fanatikë me objektiva fanatike, e di kam qenë dhe do të jem i paragjykuar vetëm për...

 • Shprehuni me lule!

  • March 07, 2019 20:30

  Lulja është dhurata ideale, të cilën mund t’ia dhuroni kujtdo dhe në çfarëdo rasti. Megjithatë, edhe këtu ekzistojnë disa rregulla të caktuara. Që nga koha e hershme njer...