Pse benefitet e NutriBullet janë të pazëvendësueshme?

  • October 12, 2018 10:00
  • Stil

Nutribullet i mundëson trupit tuaj të marrë të gjitha vitaminat dhe mineralet e duhura dhe menjëherë ta ndjeni efektin e këtyre përbërësve të shëndetshëm.

Ndjehuni më energjik, me metabolizëm të përmirësuar duke u kujdesur për shëndetin tuaj me Nutribullet.

Të mirat shëndetsore janë të pafundme por edhe ato përfitimet e tjera nuk mungojnë:

Kursen hapësirën– Krahasuar me shtrydhësit e zakonshëm, Nutribullet është kompakt dhe nuk zë fare hapësirë​​ në kuzhinë. Ju mund ta vendosni edhe në dhomën e ndenjës nëse është e nevojshme, pasi është kompakt dhe i bukur në pamje në krahasim më shtrydhësit që krijojnë tollovi.

Nuk krijon rrëmujë – Me Nutribullet në fakt është mjaft e vështirë për të bërë rrëmujë, pasi të gjithë përbërësit vendosen brenda dhe “ekstraktohen” me vetëm 1 lëvizje. Është i izoluar dhe nuk keni pse brengoseni për derdhje apo ndonjë rrëmujë tjetër.

I mbartshëm – Merrni Nutribullet me vete kudo! Është e lehtë, merrni vetëm bazën, gotën dhe kapakun me thika, të cilat montohen në një pjesë të vetme. Pjesët shtesë ofrohen me produktin, por ato nuk janë bazike. Mund ta merrni me vete në pushime ose në një udhëtim biznesi.

Lehtë për t’u përdorur dhe mirëmbajtur – Procesi i përgatitjes së një shujte me Nutribullet është shumë i thjeshtë. Thjesht përzgjedhni përbërësit, vendosni në Nutribullet dhe shtoni ujë apo ndonjë lëng tjetër. “Nxjerrja” apo përzierja, do të kryhet shpejtë dhe smoothie apo çkado që keni përgatitur do të jetë gati. Sa i përket pastrimit gotat mund t’i lani në enëlarëse ndërsa tehet mund ti pastroni me ujë.

Çmimi – Në tregun kosovar NutriBullet vjen me çmimin më të mirë ndonjëherë, 40€ më lirë se çmimi i rregullt. Sasitë janë të limituara dhe ne ju ftojmë të bëni porosinë duke thirrur në numrin pa pagesë 0800 100 90 ose duke KLIKUAR KËTU.

Loading...