• Pesë mënyra se si ta rrisni kapacitetin intelektual

  • November 23, 2017 10:30

  Nëse dëshironi të bëheni të suksesshëm, duhet të investoni në vetveten fillimisht. Aq më i madh që është ky investim, aq më të përshtatshëm do të bëheni për një pozitë të sukses...

 • Si ndikon muaji i lindjes në jetën seksuale?

  • November 22, 2017 20:30

  Nëse keni pyetur ndonjëherë se njerëzit e lindur në dhjetor a janë më çuditshëm se të lindurit në korrik apo anasjelltas, ju kemi gjetur përgjigjet. Astrologia Suzie Ker...

 • Çka konsiderohet tradhti në një lidhje?

  • November 22, 2017 18:00

  Ç’është tradhtia e vërtetë, si do të vepronit nëse partneri ju tradhton dhe a definojnë njësoj tradhtinë meshkujt dhe femrat – janë disa nga çështjet me të cilat është marrë një...

 • Më dërgo në Holandë! (Foto)

  • November 22, 2017 13:00

  Holanda njihet botërisht për fushat me tulipanë, mullinjtë e erës, djathërat e shijshëm dhe numrin e madh të biçikletave. Ky është shtet i njerëzve të hapur dhe të shoqër...