• Biletat Kosovë-Azerbajxhan, nesër në shitje

  • November 14, 2018 23:00

  Për dallim nga herët e tjera, Federata e Futbollit të Kosovës (FFK) biletat do ti qes në shitje online, derisa aty nuk do të mund të blihen më shumë se tri bileta nga një email....

 • Gazetari që hulumtoi Juven, kërcënohet me vdekje

  • November 14, 2018 22:31

  Federico Ruffo ishte pas hulumtimit të një raporti për Rai 3 në përpjekje për të hetuar “lidhjen e sindikatës së krimit të organizuar Ndrangheta si i infiltruar në ultrat e Juve...

 • “Messi është alienë i futbollit”

  • November 14, 2018 22:31

  Malcom e ka përshkruar shokën e tij të skuadrës, Lionel Messi “si një alien të futbollit” dhe beson se ka nderin e plotë që ka arritur të luaj bashkë me superyllin e Barcelonës....