• Përfaqësuesja e Kosovës udhëton drejt Maltës

    • November 15, 2018 13:30

    Ekspedita e Përfaqësueses së Kosovës e kryesuar nga presidenti Agim Ademi, anëtarët e KE-së dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu, sot (e enjte), ka udhëtuar drejt La Valet...