• ​Cana dhe Lenjani u bashkohen lutjeve për Salan

    • January 23, 2019 12:00

    Këtyre lutjeve për Salan u janë bashkuar edhe ish-futbollisti legjendar, Lorik Cana, dhe shqiptari i klubit Sion, Ermir Lenjani. Këta të dy i kanë shfrytëzuar llogaritë e tyre n...