Ylli i Sumos, mundjes japoneze befason me nënshkrimin për fansat

  • December 06, 2018 19:00
  • Sport

Takayasu Akira, është një mundës profesional i Sumos, dhe për të koha është esenciale për të mos e humbur atë.

Derisa shumë tifozë prisnin një nënshkrim të fanellave të tij, Akira e di shumë mirë si ta bëj këtë. /GazetaExpress/

Për më shumë shikojeni këtë video.

Loading...