Ja sa pikë grumbulluan sot xhudistet kosovare

  • November 09, 2018 18:00
  • Sport

Këto medalje ksovaret i morën në Grand Prix në Uzbekistan, vend ky që ende nuk e njeh shtetin e Kosovës, transmeton Gazeta Express.

Distria mori medaljen e artë dhe grumbulloi 700 pikë në kategorinë -48 kg, po aq pikë ka fituar edhe Majlinda në kategorinë -52 kg pasi mposhti në finale Evelyne Tschopp, kurse Nora Gjakova që fitoi medaljen e argjendtë në kategorinë -57 kg ka grumbulluar 490 pikë.

Këto pikë janë mjaft të rëndësishme për të marrë pjesë në Lojërat Olimpike në Tokio të vitit 2020.

Loading...