Fellaini, me flokë edhe më qesharake se më parë

  • March 13, 2018 15:31
  • Sport

Futbollisti belg i Manchester United na ka habitur me disa modele radikale flokësh për setin fotografik të revistës “GQ Style”.

Në një nga fotot, Fellaini duket si Miushi Miki dhe me siguri që nuk do të vonojnë “meme”-t tallëse në rrjet.