“Do të ishte e pandershme që Mourinho të shkarkohet”

  • October 12, 2018 14:31
  • Sport

Vendimi i Manchester United për ta shkarkuar Jose Mourinhon do të ishte i “padrejtë”, thotë Michael Essien, me portugezin që ende është njëriu i duhur për ta mbajtur punën e tij.

Një start i keq në sezonin 2019-19 ka futur në presion njërin prej trajnerëve më të mirë që ka pasur Old Trafford.

“Tërë kjo është pjesë e lojës. Kur gjërat nuk shkojnë si duhet, klubet bëjnë ndryshime. Do të ishte jo fer (nëse atë e shkarkojnë atë) por, si thashë, kjo është pjesë e lojës. Menaxherët vinë dhe shkojnë por ne jemi ata që duhet të presim çfarë do të bëhet”. /GazetaExpress/

Loading...