• Emri i Kanet sërisht lidhet me Barçan

    • December 11, 2018 10:30

    Luis Suarez mund të largohet në fund të këtij sezoni nga Barcelona. Mediat spanjolle e raportojnë si punë të kryer largimin e sulmuesit uruguaian nga kataluansit dhe ble...