• Çfarë ndodh nëse i shkulni qimet nga hunda?

  • October 16, 2018 08:31

  A është me të vërtetë ide e keqe ta qërojmë lëkurën e djegur nga dielli apo t’i shkulim qimet nga hunda? Doktor Mehmet Oz kësaj radhe zbulon pasojat e katër shprehive të zakonsh...

 • Të lindurit e cilit muaj jetojnë më gjatë?

  • October 16, 2018 08:31

  Pas një mori shqyrtimesh të kryera në Universitetin e Bristolit, (Britani), dhe në atë të Vjenës, (Austri), u gjet se muaji i lindjes përbën faktor themelor në përcaktimin e jet...

 • Këto janë arsyet pse ju dhembin gjokset

  • October 16, 2018 08:31

  Ndryshimet hormonale  Shkaku më i zakonshëm i dhimbjes së gjokseve kanë të bëjnë me një ndryshim hormonal që vjen së bashku me periodat tuaja. Ky reagim normal trupit...

 • Femrat e plota më të mira në seks

  • October 16, 2018 08:31

  Apetiti i shëndetshëm (seksual) Asgjë nuk është më joshëse, më ndjellëse për seks se sa femra, e cila di të kënaqet, – ha ëmbëlsira kur i hahen, pi një gotë verë atëhe...