• Fakte të ndryshme për qumështin

  • December 02, 2018 15:00

  Qumështi është një nga përbërësit më të rëndësishëm të ushqyerjes sonë. Ai është i pandashëm te fëmijët e lindur prej pak kohësh, njëkohësisht i dobishëm edhe për të rriturit, p...

 • HIV: Simptomat, transmetimi, mbrojtja dhe trajtimi

  • December 01, 2018 14:30

  Virusi i imunodeficiencës humane (HIV) shkakton infeksion i cili mund të çojë në sindromën e imunodeficiencës së fituar (AIDS). HIV infekton dhe gradualisht shkatërron qe...

 • Seksi oral shkakton këtë sëmundje vdekjeprurëse

  • December 01, 2018 12:00

  Sëmundja ka kohë që konsiderohet si një nga sëmundjet që i prekë më së shumti duhanpirësit dhe konsumuesit e rregullt të pijeve alkoolike. Por përgjatë viteve të fundi...

 • Disfagia, ose “vështirësia në gëlltitje”

  • December 01, 2018 09:00

  Disfagia, ose “vështirësia në gëlltitje”, është simptoma më objektive, që tregon praninë e një sëmundjeje ose të një çrregullimi lëvizor. Ajo nuk duhet të merret kurrë si një tu...

 • Si ta parandaloni krijimin e venave të zgjeruara

  • November 30, 2018 20:00

  Nëse dëshironi të dini se çfarë janë gjasat që problemi i venave të dobëta dhe të zgjeruara t’ju prekë edhe juve, shikojeni familjen tuaj. Nëse i kanë nëna ose babi, në 75 për q...