• Pesë faktet që duhet t’i dini për HIV-in

  • December 05, 2018 11:30

  Ka shumë mite që qarkullojnë rreth sëmundjes së HIV-it dhe AIDS-it – por çfarë do të thotë të jeni të diagnostikuar si HIV pozitiv? Ndonëse gjatë dekadave të fundit infor...

 • Mbajtja e sekreteve rrezikon shëndetin

  • December 05, 2018 08:30

  Sipas sondazhit më të fundit, njerëzit që mbajnë sekrete janë njerëzit më të pakënaqur dhe më të pashëndetshëm në krahasim me ata që nuk i mbajnë dot sekretet. Disa njerë...

 • Tri mitet më të shpeshta shëndetësore

  • December 04, 2018 15:30

  Me siguri të gjithë juve ju ka ndodhur që prindërit t’ju paralajmërojnë të mos dilni jashtë me flokë të lagura sepse do të sëmureni, ose keni dëgjuar se nëse i kërcitni gishtat...

 • Gjashtë simptomat që na tregojnë se kemi anemi

  • December 04, 2018 11:30

  Anemia është një sëmundje ku trupi nuk ka mjaftueshëm qeliza të shëndetshme të kuqe të gjakut – me fjalë të tjera ato nuk bartin mjaftueshëm hemoglobinë, ose ndodh kur këto qeli...