• Prekja e maces që për pak i shkaktoi vdekjen

    • September 29, 2018 22:00

    Burri, nga Misuri i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, kishte dhimbje në anën e djathtë të qafës për dy muaj me radhë. Pasi bëri analizat, u zbulua se ai vuante nga sëmun...

  • Kjo pije parandalon gërhitjen dhe çliron mushkëritë

    • September 29, 2018 22:00

    Me siguri me dhjetëra herë pasi është një ndër shqetësimet më të përhapura në botë, sipas statistikave rreth 55% e popullsisë në botë gërhet. Gërhitja, ose siç njihet në gjuhë m...