• Pse disa njerëz i kanë shumë të dukshme venat?

  • October 19, 2018 06:31

  Normalisht, ne nuk mendojmë për venat tona aq shumë derisa t’i shohim ato kur na dalin në lëkurë. Nëse venat tuaja bëhen të dukshme dhe nuk mund të kuptoni se pse ka ndodhur kjo...

 • Studimi i ri, kanabisi ngadalëson plakjen e trurit

  • October 18, 2018 16:30

  Kanabisi, deri më tani një drogë me nam të keq, mund të kthehet në një bimë mjekësore të shumanshme. Si mjet kundër dhimbjeve kanabisi ndërkohë është pranuar. Me gjasë kjo bimë...

 • Përse disa njerëzve ju shfaqen venat në lëkurë?

  • October 18, 2018 14:30

  Venat tona e përfaqësojnë një sistem të mençur të valvolave njëdrejtimëshe të cilat performojnë funksionin e rëndësishëm të bartjes së gjakut me oksigjen nga pjesa e pasme e tru...

 • Pesë mënyrat për ta shmangur ftohjen dhe gripin

  • October 18, 2018 12:00

  Stina e dimrit po afrohet, e me këtë kuptojmë se po afrohet edhe sezoni i ftohjeve dhe gripave. Por, padyshim se njerëzit nuk janë adhurues të sëmundjeve, e gjëja më e mi...

 • Përse përgjumemi pas ngrënies

  • October 18, 2018 09:00

  A ju ka ndodhur që të ndiheni të lodhur pas racionit? Ja për ç’arsye ndodh kështu. Shkencëtarët e Institutit hulumtues “Scripps” në SHBA kanë krijuar sistemin me cilin mu...