• Shëndeti mental, një nga veçoritë e lëna anash

  • November 22, 2018 10:30

  Çrregullimet mentale llogariten si 4/10 e shkaktarëve kryesorë të paaftësisë në gjithë botën. Për më shumë, shëndeti mental është një nga veçoritë e lëna anash, të cilin asnjë v...

 • Si ta di nëse kam thyer ndonjë kockë?

  • November 22, 2018 08:30

  Mund të keni kocka të thyera pasi ndonjë aksident siç është rrëzimi, ose pasi të jeni goditur nga ndonjë objekt. Janë tri shenja të zakonshme të thyerjes së kockave (siç...

 • Besoni apo jo: meshkujt fajtorë për menopauzën

  • November 21, 2018 22:30

  Ndryshimi i disponimit, valët e nxehtësisë dhe djersitja e natës - janë simptomat klasike të menopauzës, ndërsa për këtë kanë faj meshkujt, thonë ekspertët kanadezë. Gjen...

 • Vitamina D e rrit funksionin erektil

  • November 21, 2018 20:00

  Hulumtimi i ri i shkencëtarëve nga Italia tregon se nivelet e ulëta të vitaminës D mund të ndikojë negativisht në ereksion, përcjell Prevention. Në studim morën pjesë 143...