• Si ndikon uria në organizëm?

  • January 17, 2019 01:00

  Kur nuk konsumojmë ushqim për një kohë të gjatë, organizmi sekreton adrenalinë, ndihet i sulmuar dhe fillon që të përdorë rezervat e krizës. Por, për më pak se një ditë,...

 • Vetëm nga gjaku shihet a është virus apo bakter

  • January 16, 2019 20:30

  Edhe pse shumica beson që simptomat e infeksionit bakterial janë më të forta se ato virusale, është gabim, sepse edhe bakteret edhe viruset mund të shkaktojnë vështirësi të njëj...

 • Si e pëson shëndeti juaj nëse ankoheni çdo ditë

  • January 16, 2019 15:30

  Truri është muskul i mahnitshëm. Jo vetëm se u jep fuqi trupave tonë fizik tërë kohën, si p.sh. u tregon mushkërive kur të marrin frymë dhe zemrës kur duhet të pompoj, por truri...

 • Probleme me zorrët? Përdorni shegë

  • January 16, 2019 13:31

  Studimi është publikuar në revistën shkencore Nature Communications dhe në të shpjegohet edhe mekanizmi më të cilin kjo molekulë e shegës ndikon në mbrojtjen e zorrëve nga këto...