• Luftoni pagjumësinë me këto metoda natyrale

  • March 01, 2019 00:31

  Kopra mund të duket si një shtesë e veçantë për lëng, por ka një arsye shumë të mirë për ta provuar. Kopra përmban eugenol, i cili inkurajon trurin për çlirimin e enzi...

 • Bimët si ilaç natyral për krimbat e zorrëve

  • March 01, 2019 00:00

  Krimbat janë parazitë të bardhë dhe të vegjël që infektojnë organizmin. Ata duken si fije pambuku dhe janë të gjatë nga 2-13 milimetra. Këta parazitë pre...

 • Tabletat për gjumë shkaktojnë demencën?

  • February 28, 2019 20:30

  Sipas shkencëtarëve nga universiteti Harvard dhe ai Borde, tabletat për gjumë dyfish më shumë shtojnë gjasat për t’u prekur nga demenca. Në hulumtimin e tyre kishin marr...

 • Faktet më interesante për trupin e njeriut

  • February 28, 2019 15:30

  Nëse mendoni se organet tona të brendshme janë të afta vetëm për frymëmarrje, lëvizje dhe përpunim të ushqimit, atëherë do ta ndryshoni krejtësisht mendimin tuaj pasi ta lexoni...

 • Puna në vikend i rrit rreziqet e depresionit

  • February 28, 2019 11:30

  Nëse vazhdimisht jeni duke punuar jashtë orarit dhe më shumë sesa ç’rekomandohet, le t’ju rikujtojmë sa e rëndësishme është të gjeni një zgjidhje për të pushuar më shumë.

 • Mjekoni djegien e lukthit me banana

  • February 28, 2019 00:00

  Banania është mjaft e shijshme. Bananet përmbajnë shumë vlera ushqimore, vitamina, fibra, ëmbëlsues natyralë si sukroza dhe fruktoza. Gjëja më e mirë për bananet është...

 • Sytë na tregojnë prej çfarë sëmundjesh vuajmë

  • February 28, 2019 00:00

  Sytë tregojnë në mënyra të ndryshme kur ka diçka të gabuar në trup. Nëse shikojmë përmes dritares ose veten në pasqyrë, ndryshimet në sy mund të zbulojnë probleme të n...