• Dieta e shpejtë për këndellje nga ushqimi i festave

  • January 03, 2019 08:30

  Sa për shkak të traditës, sa për shkak të festave të dimrit dhe të pushimeve vjetore, jemi mësuar t’i barazojnë ditët e festave me një kulturë të ngrënies së tepërt, madje të at...

 • Me këtë test zbuloni a i keni flokët e shëndetshme

  • January 03, 2019 08:00

  Në mënyrë që të shijoni bukurinë e flokut, duhet të kujdeseni për të. Produktet kozmetike mund të dëmtojnë qimet e flokëve tuaja, andaj edhe kohë pas kohe kujdesuni që të keni f...

 • Mbajtja e ditarit – terapi e mirë

  • January 02, 2019 20:00

  "I dashuri ditar, sot më kanë shqetësuar të gjithë në punë." Pa marrë parasysh se sa ju asocion kjo në ditët adoleshente, psikologët pohojnë se mbajtja e ditarit është shumë e d...