• “Gjurmët” e skizofrenisë

    • September 29, 2018 22:00

    Skizofrenia është një formë e përsëritur dhe shpeshherë kronike e sjelljes anormale që i referohet asaj që shumë prej nesh e quajmë 'çmenduri'. Psikiatri...