• Shkencëtarët mësojnë si ta mposhtin virusin HIV

  • September 29, 2018 22:00

  Në botë është duke u rritur numri i të infektuarve me HIV të cilët po i përdorin barërat, por ata duhet të respektojnë rregullat strikte në mënyrë që të jenë në gjendje të mirë...

 • Personat me sy ngjyrë kafe janë...

  • September 29, 2018 22:00

  Për këtë arsye, ata kanë komunikim më të mirë dhe inspirojnë lehtë njerëzit që t’ua hapin zemrën dhe t’ua zbulojnë sekretet më të mëdha. Studimet kanë treguar se këta...

 • Simptomat nëse keni infeksione vaginale

  • September 29, 2018 22:00

  Një vaginë e shëndetshme në fakt është acidike dhe përmban sasi të pasur të baktereve fitimprurëse që ndihmojnë në luftën me infeksionet dhe për të mbajtur në nivel tipik pH. Nj...

 • 15 arsyet pse myslimanët nuk e hanë mishin e derrit

  • September 29, 2018 22:00

  Një derr është një kazan i vërtetë mbeturinash. Ha gjithçka, duke përfshirë jashtëqitje, mish të dekompozuar apo dhe perime të kalbura. Ata hanë edhe masat kancerogjene të kafsh...