Mendoni dy herë para se t’i mbushni buzët, ja pasojat tronditëse

  • October 11, 2018 16:31
  • Shendetesi

Omalley thotë se është bërë pishman që ka tentuar t’a ndryshojë pamjen dhe tani don t’I rikthehet pamjes natyrale. 


Loading...