• Cili vaj është më i shëndetshëm për fërgim?

  • November 23, 2017 06:00

  Për pjekje – vaji i sinapit Vaji nga bimët e sinapit ka 6 për qind të yndyrës së ngopur, ndërsa vaji i ullirit ka 14,3. Gjithashtu, ky vaj ka 10 herë më shumë acide yn...

 • Përfitimet nga kripa e Himalajeve

  • November 23, 2017 05:00

  Ajo që duhet të bëni është të shtrydhni lëngun e një limoni në një gotë me ujë e ta përzieni me 2 lugë kripë himalaje. Dhimbja e kokës do të pushojë brenda pak minutave dhe kjo...

 • A është ushqimi i shëndetshëm vetëm mit?

  • November 23, 2017 03:31

  Ushqimi i shëndetshëm është bërë i komplikuar për shkak të rekomandimeve të ndryshme nga ana e personave që merren me këtë çështje. McGregor konsideron se shumica e kë...

 • Dobësohuni me molla

  • November 23, 2017 00:00

  Nëse është e verdhë, e gjelbër apo e kuqe, ajo ka një funksion të rëndësishëm pastrimi. Për këtë motiv, ajo është futur shpesh në dietat e dobësimit. Sidomos lëkura e...