Veseli – babait të Thaçit: T’u ka halit djali, po don me na i lu mexhat

  • September 30, 2018 16:58
  • Satirë

Kryeparlamentari Kadri Veseli ka pasur një takim të frytshëm dje me babain e presidentit të vendit, Haxhi Thaçin, në shtëpinë e këtij të fundit.

Në këtë takim të nivelit të lartë u diskutua për zhivillimet e fundit politike, ndonëse Thaçi gjatë asaj kohe po bënte lundrim nëpër liqenin e Ujmanit. E, ndër temat bosht të këtij takimi, ishte edhe korigjimi i kufijve, temë kjo e sjellur në tavolinë nga presidenti.

Nga biseda e zhvilluar siç tregojnë burimet tona brenda familjes nga Buroja, mësohet se kryetari i PDK-së Veseli, e ka porositur babain e presidentit Thaçi që ta këshillojë të birin, duke konsideruar se ky i fundit ‘po turret më shumë seç duhet’.

‘Baci Haxhi, ti e din atë fjalën e urtë që thotë se kush ngutet, përmutet. T’u ka halit shumë djali, e po don me na lujt mexhat. Qysh ia ka nisë, po tutna që po i merr territore edhe bullgarit’, raportohen si fjalë të Veseli thënë babait të Thaçit.

Por, Haxhiu si një plak i urtë, thuhet të këtë thënë se nuk ka vend për shqetësim. Ai ka deklaruar se e njeh të birin, dhe se sipas tij, ai gjithnjë ka pasur fjalë të mëdha e vepra të vogla.

‘Hajt bir se e njoh djalin tem. Ai nuk i din mexhat e veta në Burojë e po ta merr Preshevën. Fleni dath se nuk ka sen prej kësaj pune’, ka thënë Haxhi Thaçi, gjithnjë sipas raportimeve të korrespodentit tonë nga familja Thaçi më Burojë.

Lajmet në rubrikën "Satirë" janë lajme satirike, dhe si të tilla në shumicën e rasteve janë lajme të sajuara dhe jo të vërteta.

Loading...