Thaçi dekoron 74 vjeçarin që vdiq në motel me urdhrin “Shpata e Çelikut”

  • March 26, 2019 13:58
  • Satirë

Ndonëse ndërroi jetë dje, 74 vjeçari i rënë në “Betejën e Motelit”, është dekoruar sot post-mortum nga presidenti i Kosovës, zoti Hashim Thaçi.

Presidenti ka dekoruar me urdhërin “Shpata e Çelikut”, veprimtarin 74 vjeçar, i cili pas prehjes për së gjalli nëpër motele, tash e tutje do të prehet në tokën e Kosovës të cilën personalisht një jëtë të tërë e lau me spermë.

“Kam marrë vendim ta dekorojë më këtë urdhër një burrë me karakter të fortë, që nuk e ndali kontributin e tij nga rinia ne pleqëri. Rënia e tij balllartë ne betejë me dhipin, është akti me sublim. Prandaj për jetë e mot i gjunjëzohemi veprës së tij siç ai iu gjunjëzua gjatë gjithë jetës dhipit”, ka thënë Thaçi gjatë kësaj ceremonie ndër të tjera.

Lajmet në rubrikën "Satirë" janë lajme satirike, dhe si të tilla në shumicën e rasteve janë lajme të sajuara dhe jo të vërteta.

Loading...