Homazhe të shumta tek moteli ku vdiq 74 vjeçari

  • March 26, 2019 13:58
  • Satirë

Mijëra qytetarë i kanë dhënë lamtumirën e fundit plakut 74 vjeçar që e gjeti vdekjen aksidentalisht në një ballafaqim me vaginën.

Para trupit të tij të pajetë janë bërë nderimet e fundit, duke u vendosur pako të shumta me kondoma.

Në mesin e atyre që kryen homazhe sot në motelin ku pensionisti ndërroi jetë kishte edhe shumë politikanë, disa prej të cilëve frekuentues të rregullt të moteleve.

Ata vlerësuan lartë sakrificëm dhe veprimtarinë e plakur 74 vjeçar që deri në frymën e fundit nuk pushoi së punuari për vatanin.

Lajmet në rubrikën "Satirë" janë lajme satirike, dhe si të tilla në shumicën e rasteve janë lajme të sajuara dhe jo të vërteta.

Loading...