• Mungesa e vullnetit për denoncim

  • February 07, 2019 14:00

  Rasti i krimit në Drenas u gjykua dhe mori dënimin e publikut. Të jeni të sigurt se tre kriminelët – profesori, polici dhe mjeku – do të dënohen me dënime maksimale për krimin q...

 • Kë frikësoi në Tiranë, Albin Kurti

  • February 05, 2019 19:00

  E ashtuquajtuara “ndërhyrje në punët e brendshme” e Kurtit, ishte në thelb ajo që prej shumë kohësh ka nisur të artikulohet zëshëm në Shqipëri, por pa gjetur ende një platformë...

 • Haradinaj, një lider me integritet

  • February 05, 2019 16:31

  Një lider politik me integritet, do të thotë i sinqertë, i besueshëm, që e mbanë fjalën dhe e thotë të vërtetën edhe kur ajo është e pakëndshme, si Ramush Haradinaj.Pa integ...

 • Shteti që diskriminon

  • February 05, 2019 10:00

  Me rritjen e sërishme të pagave në sektorin publik, hendeku mes atyre që punojnë në punë të shtetit dhe të tjerëve që punojnë në sektorin privat është thelluar edhe më shumë. Pë...

 • Të (vet)abuzuarit

  • February 04, 2019 10:00

  Sot të provosh të bësh debat ose së paku të ngrehsh pyetje që orientojnë kah një debat i mirëfilltë është pothuajse sikur të dëshirosh ta mbulosh diellin me shoshë. Të gjithë fl...

 • Shkruan Berat Buzhala: Dhoma e të Marrëve

  • February 03, 2019 14:00

  Nga ajo çfarë kemi parë dhe çfarë po shohim në jetën publike në disa javët dhe në disa muajt e fundit, nuk na ka mbetur tjetër, përveçse ta shtrojmë pyetjen që e shtroi Jezusi i...