• Ndarja e Kosovës mund të çojë në katastrofë

  • September 29, 2018 22:00

  Qëkur lidershipi shqiptar etnik në Kosovë shpalli pavarësinë nga Serbia në vitin 2008, ky territor ka mbetur një subjekt i diskutueshëm dhe pjesërisht sovran. Aktualisht, Kosova...

 • Presidenti që ndan e përçan

  • September 29, 2018 22:00

  Hashim Thaçi po i bën përpjekjet e fundit në Neë York për të gjetur mbështetës për idenë e tij të “korrigjimit të kufijve” me Serbinë, që në fakt është përpjekje për shkëmbim te...

 • Ndarja e Kosovës, nënshtrimi para një ideje raciste

  • September 29, 2018 22:00

  Një nga argumentat e fortë e të atyre që predikojnë zgjidhjen e ndryshimit të kufijve është edhe «fati» i popullsive që banojnë në mizerie, në margjina të dy shtetrve, pra serbë...

 • Edi Rama mbron Thaçin me argumentet e pazarit

  • September 29, 2018 22:00

  Nëse një ditë del në Fushë Kosovë, në pazarin e veturave, që njëkohësisht është edhe pazar i rrobave të vjetra, i teknologjisë së viteve të 80'ta dhe 90'ta, është pazar i çdo gj...