• Rama, narciz i sëmurë apo hajdut i pangopur?

  • September 29, 2018 22:00

  Pikëpyetja është se çfarë dominon në projektet Rama të shembjes sëmonumenteve të kulturës si Stadiumi e Teatri: babëzia e hajdutit qëkërkon të ketë sa më shumë para për...

 • Shaj e shpërble Serbinë

  • September 29, 2018 22:00

  Dyqanet në Kosovë janë plot ushqimore, e depotë plot aso ndërtimore. Po flasim për mallra të importuara nga Serbia, të cilat nga viti në vit kanë njohur ngritje. Të dhënat e Agj...

 • Çfarë është saktësisht Perëndimi

  • September 29, 2018 22:00

  Në pjesën më të madhe të Mesdheut të lashtë, Perëndimi ishte vendi i perëndive, i njohur si Ishujt e Bekuar, Mbretëria e Bekuar, ose Atlantida. Plutarku ka shkruar:”Këto quhen I...

 • 29 shtatori, fillimi i fundit i Presidentit Thaçi

  • September 29, 2018 22:00

  Në ditë normale, apo edhe në ditë festive, si bie fjala për Bajram a për Vit të Ri, Presidenti Thaçi kur e viziton Klan Kosovën, rëndom zgjedh studion kryesore, atë të drejtorit...

 • Vala e madhe e prokurorisë dhe gjyqësisë

  • September 29, 2018 22:00

  Zyrtarë të ndryshëm të AAK-së, kryetari i së cilës është (për të mos thënë tjetërgjë) kryeministër i vendit, janë duke dhënë deklarata të vazhdueshme pas arrestimit dhe paraburg...

 • Europa, tokë e lakmuar

  • September 29, 2018 22:00

  I drejtohemi më shumë shëmbëllesave historike kur kohët turbullohen, kur shkimen pikat e referimit të zakonshëm, ato që më parë përdornim për të ndërpretuar botën. Kërkohen, në...

 • Katër urdhërimet!

  • September 29, 2018 22:00

  2.Mos prano asnjë zgjidhje që prekë parimin unitar të Republikës! Shoqëria kosovare o do të jetë e barabartë me krejt nënshtresat e saj, o nuk do jetë fare. Cila do përpjekje pë...