Ku është sot Ali Ahmeti, e ku është Komandant Sokoli?

  • November 21, 2017 12:28
  • Opinion

KU ISHE,KU JE,KA PO SHKON,z.ALI AHMETI E PARTITË SHQIPËTARE ?!!!

Dihet z.Ali Ahmeti se Sami Ukshini-SOKOLI,në muajin mars të vitit 2001-it,ishte në vijat e Frontit në fshatin Malinë,së bashku me Mirsad Ndrecaj-NATO,Beg Rizen,Gurin,Tigrin,Kushtrimin, Malisheven,Demen,Hoxhen,Plakun e maleve Bac Bejten dhe shumë e shumë,luftar dhe komandanta,që luftonin në vijat e frontit, nën radhët e UÇK-re,kundër forcave paramilitare,policore e ushtarake të pushtuese sllavo-maqedonas.

Ju ku ishit z.Ali AHMETI në muajin mars 2001-it ?

Ju dhe shumica e Shtabit të Përgjithëshem të UÇK-re,ishi në Qytetin e Prizerenit në Kosovë,në një shtëpi në lagjen ”Tusus”,një pjesë në Hotele,nga atje ju dhe SHP i UÇK-re,udhëheqnit luftën a nuk është kjo pak ironike,të qëndrosh në Prizere,të flejsh në kanape të buta,ushqim sa të duash,pije njëashtu sepse kishit njerzit nëpër Perendim,ta r’jepnin Diasporen Shqipëtare,aty kishe zgjedhur,
njerzë besnik ndaj jush,kurse Lufta zhvillohej me suksesin ma të madh,sepse atje në Luftë,ishin djemt dhe vajzat ma të mira,që i kishte ba Nana Shqipëtare, atje ju mungonte municioni,ju mungonte armatimi,barnat,ju mungonte thuajse gjithëqka,sepse Matrapazët që kishe zgjedhur ti,si puna e Ismet Behxhetit-këngëtarit,dhe të tjer qëndronin nëpër Hotele,aty banonin,ushqeheshin kurse në Luftë,mungonte thuajse gjithëqka,edhe ai armatim që vinte,vinte me defekte, kishte raste kur gjilpërat i kishin mbrapësht,jo rastësisht por ishte e qëllimt,të pengohej Lufta,nga kush z.Ali AHMETI ishin këto Sabotime ???!!!
Por Luftën e ndihmuan,patriotët dhe Luftarët nga territori i Kosovës,edhe me armatim,njerzë,barna ajo qka është ma e rënsishme,është se djemt dhe vajzat Shqipëtare që luftonin me zemër…

Ku je,z.Ali AHMETI dhe ju Partit Shqipëtare?

Ju jeni në krye të partis BDI-së,14 vite jeni në pushtet,për këto vite që jeni në pushtet,Shqipëtaret u vran,burgosën,torturuan e u poshtëruan,për 14 vite Marrëveshja e Ohërit,as 15 % nuk u realizue,kënd don me fajsue ??? !!!
Marrëveshja e Ohërit ka pasur një afat,për tri vite të Implementohet,ju z.Ali AHMETI u bëren 16 vite,jo që su realizua ajo për të cilën u luftua,u derdhë gjaku Dëshmor dhe Heroj të Kombit,lan gjymtyret e trupit shumë ushtar,gjithë ai mundi dhe pune na shkoi huq,për shkak të JUVE,edhe atë jan dy gjëra:

1 ) Nuk ke potencial,intelektual,njerzor,moral apo
2 ) Je i shitur dhe Tradhëtar
Cilës pikë ti i takon ???

-Nëse ske potencial intelektual,njerëzor dhe moral nuk është turp,të ju dalësh para një milion Shqipëtarve,t’ju kërkojsh falje,se nuk ke mundur të bëjsh ma shum,Shqipëtaret jan Komb fisnik,bujar dhe zemergjër dijn edhe të falin,të ndihmojn…
-Nëse je shitur dhe ke tradhëtuar,deri më tani ke qen i maskuar,Shqipëtaret jan intelektual,nuk hajn barë.Maskat ka kohë që jan hjekur,në pytje ka qenë,nga mosdija apo me qëllim.Nëse kërkon falje nga Shqipëtaret,ata dijn me fal edhe Tradhëtin,por me harrue asnjëher të vetme,nuk e harrojn kush ishe…
z.Ali AHMETI,që nga mbas lufta e 2001-it,shum Luftar të Lirisë,u vranë pabesisht,shumë Procese të Montuara Politike,ju banen Luftarve të Lirisë,u torturuan,ç’njerzuan e u denuan me burgë të rënd,disa edhe me Burgim të Përjetshëm,a për kët u Luftua,u derdh gjaku i Dëshmorve dhe Herojve të Kombit,shum gjymtyr të trupit mbetën në beteja,u dha mundi njersa e Gurbetqarve.Të gjitha Partit Politike Shqipëtare,heshten athua PSE ???

Ka po shkon,z.Ali AHMETI dhe Partit Shqipëtare ?

Maska plotsisht juve,klanit tuaj dhe Partive Shqipëtare që veproni nën pushtimin e shtetit sllavo-maqedonas,ju ra me Rastin e UÇK-re të Riorganizuar,apo siq po njihet tani Grupi i Kumanovës,në luftimet e 09-10 majt 2015,në Lagjën e Trimave në Kumanovë,ku me anë të Tradhëtis,ranë Dëshmor dhe Heroj të Kombit,dhjetë Lulet e Shqipëris që ishin Luftar Lirie,në të gjitha Luftat Çlirimtare të Shqipëtarve, ishin djemt që e fituan Luftën e 2001-it,poashtu me Tradhëti u burgosen edhe 37 Luftar Lirie,që shumica nga këta ishin Luftar Lirie,në të gjitha Luftat Çlirimtare të Shqipëtarve,ishin djemt që e fituan Luftën e 2001-it.Po gjykohen me Proces krejt të Montuar Politikë,z.Ali AHMETI po të gjykohen,Luftaret e 2001-it që me shokë Dëshmor e Heroj me të gjithë shokët e fituan Luftën e 2001-it,po të gjykohen SOKOLI,MALISHEVA,DEMA,VALDETI,……
z.Ali AHMETI me BDI-në,si dhe të gjitha ju Partit Politike Shqipëtare,Shoqatat e Luftës,Trimat në Gjykatore po flasin… është koha e juve,se ka do të shkoni ???!!!

Autor:Milazim Berisha
Gjermani