• Këngëtarja kosovare zbulon gjininë e bebes

    • January 19, 2019 13:31

    Ajo publikoi një foto në ‘Instagram’ ku tregonte barkun e rrumbullakosur dhe e përshkruajti shtatzëninë e saj si ndjenjën më të bukur. Gjira nuk kishte treguar asnjë d...