• Stine vendos të lërë Shqipërinë

    • November 21, 2018 17:31

    Në një rrëfim ndryshe për jetën familjare dhe karrierën ai tregoi gjëra që nuk dinim. Këngëtari i shumë hiteve dhe një ndër më të dashurit për publikun ka thënë se shumë shpejt...