• Angelina Jolie po i vardiset David Beckhamit?

    • November 14, 2018 09:30

    Kohët e fundit, revista NW ndau një tregim rreth asaj se si Angelina Jolie ka qenë “duke e shkatërruar heshtjen” për David Beckhamin për vite me radhë dhe se ajo filloi t’i dërg...